Γνωρίστε μας

 
 
Χειρουργοί οδοντίατροι της Οδοντιατρικής Κλινικής Maydental στο Χαλάνδρι
 
 
 
 
 
 

Δρ. Νικολέττα Σκουρίδου DMD, MMedSci, UK

 
Δρ. Νικολέττα Σκουρίδου DMD, MMedSci, UK
 
 
Η Δρ. Σκουρίδου αποφοίτησε το 2003 από το πανεπιστήμιο Semmelweis παίρνοντας τον τίτλο DMD, χειρουργός οδοντίατρος. Για δύο χρόνια εργάστηκε στην Κύπρο, σε ιδιωτική κλινική στην Λευκωσία, εξασκώντας γενική οδοντιατρική.

Το 2005 μετέβηκε στη Μ. Βρετανία όπου εξάσκησε όλο το φάσμα της οδοντιατρικής από απλό σφράγισμα μέχρι πολύπλοκα περιστατικά ολικής αναδιάρθρωσης του στόματος. Συνεργάστηκε με κορυφαίους Βρεττανούς κλινικούς και πανεπιστημιακούς όπως η Dr. Andrea Uhbi και ο Dr. Simon Northeast και παρακολούθησε πληθώρα σεμιναρίων τόσο θεωρητικών όσο και πρακτικών στο πεδίο της προσθετικής και αισθητικής οδοντιατρικής.

Το 2009 ολοκλήρωσε το Master of Medical Science στην Αισθητική και Επανορθωτική Οδοντιατρική στη Μ. Βρετανία με διάκριση και συνέχισε να εργάζεται σε ιδιωτική κλινική με ειδικό ενδιαφέρον σε περιστατικά ανασύστασης και αναπλήρωσης δοντιών με μεθόδους αισθητικές και βιομιμιτικές.

Άπο το Σεπτέμβριο του 2011 ασκεί την οδοντιατρική στην ιδιωτική της κλινική Maydental στο Χαλάνδρι και παρέχει υπηρεσίες εξειδικευμένης αισθητικής οδοντιατρικής αλλά και γενικής οδοντιατρικής περίθαλψης.
 
 
 
 
 
 

Δρ. Δημήτριος Μήτσας DMD, MClinDent, UK

 
Δρ. Δημήτριος Μήτσας DMD, MClinDent, UK
 
Ο Δρ. Μήτσας αποφοίτησε το 2003 από το πανεπιστήμιο Semmelweis παίρνοντας τον τίτλο DMD, χειρουργός οδοντίατρος. Αμέσως μετά εργάστηκε σε ιδιωτικό οδοντιατρείο στο Χαλάνδρι με ειδικό ενδιαφέρον στην ενδοδοντία και ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία οπού υπηρέτησε ως στρατιωτικός οδοντίατρος.

Το 2005 μετέβηκε στη Μ. Βρεττανία όπου απέκτησε εξειδικευμένες γνώσεις και μεγάλη εμπειρία στην περιοδοντολογία-εμφυτευματολογία και στην ενδοδοντία, μετά από μεταπτυχιακές σπουδές και πληθώρα σεμιναρίων. Το 2010 ολοκλήρωσε το Master of Clinical Dentistry in Periodontology και συνέχισε να εργάζεται σε ιδιωτικές κλινικές στη Μ. Βρεττανία όπου εξασκούσε την ειδικότητα του.

Άπο το Σεπτέβριο του 2011 ασκεί την οδοντιατρική στην ιδιωτική του κλινική Maydental στο Χαλάνδρι και παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες στην περιοδοντολογία-εμφυτευματολογία και στην ενδοδοντία.

Ο Δρ Μήτσας συνεργάζεται με πολυκλινικές στην Αγγλία, όπου δέχεται παραπεμπτικά από άλλους οδοντιάτρους για τη θεραπεία σύνθετων περιστατικών στην περιοδοντολογία και στην ενδοδοντία.